Un accident teribil a avut loc, în această după amiază, pe DN2 – E85, între comunele băcăuane Cleja și Răcăciuni, în care au fost implicate nu mai puțin de patru autovehicule. Din păcate, în urma accidentului au rezultat trei morți și trei răniți, o a șaptea victimă refuzând transportul la spital.

Cătălina  Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Bacău: La data de 13.04.2022,  în jurul orei 16:00, pe DN 2-E85 în afara localității Răcăciuni, un conducător auto de 78 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău-București, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, și a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie, de 48 de ani din județul Neamt.

Ulterior s-a răsturnat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din județul Iasi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroșat și un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 de ani din comuna Răcăciuni.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 78 de ani și a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani și rănirea ușoară a conducătoarei auto de 48 de ani, a celui de 40 de ani și a unui  pasager din autoturismul condus de cel din urmă.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de deplasare, în continuare efectuându-se cercetarea la fața locului. (foto: ISU Bacău)