După o îndelungată absență, trendurile ultimilor ani au readus barba și mustața bărbaților în prim-plan, iar necesitatea pentru calitate și rafinament a serviciilor de tip barbershop a crescut. Astăzi, tot mai mulți bărbați caută astfel de locații, care oferă servicii de frizerie, bărbierit și aranjat barba, în detrimentul saloanelor unisex. Nu-i, deci, de mirare că numărul frizeriilor care deservesc doar clienți de sex masculin continuă să crească. Este vorba de un fenomen foarte la modă, tunsorile bărbătești și bărbile îngrijite ce subliniază trăsăturile masculine fiind în prezent foarte populare.

Cel mai nou barbershop din Onești a fost inaugurat ieri, pe strada Calea Mărășești, dar povestea sa nu este nicidecum la început avându-și rădăcinile într-o strânsă prietenie, de zeci de ani, pe care nici măcar cei peste 2.500 de kilometri cât sunt până la Londra nu au alterat-o în timp, și în visul lui Andrei Bodea de a avea propriul barber shop.

După aproape un deceniu în care a mânuit foarfecele, cu virtuozitate, în capitala Angliei, Andrei Bodea a ajuns la concluzia că este timpul să se întoarcă acasă și să-și împlinească visul: un barbershop numai al lui, în care să lucreze cu alți doi meșteri iscusiți într-ale frizeriei, prietenii săi buni Andrei Baltag și Ionuț Ceanga. Aceștia au acceptat pe loc propunerea, și așa „Andrei Bodea Barber Shop” a plecat la drum.

„Andrei Bodea Barber Shop” este mai mult decât un spațiu în care te tunzi sau îți aranjezi barba. Amenajat într-un stil modern – o copie la scară mai mică a barbershop-ului în care Andrei Bodea a modelat mii de frizuri în anii petrecuți la Londra – „Andrei Bodea Barber Shop” este un loc destinat interacțiunii, divertismentului, relaxării și atenției, unde bărbații îndrăzneți pot încerca orice provocări în materie de tuns și bărbierit.

Imaginile care însoțesc acest articol descriu cel mai bine atmosfera care te întâmpină de cum calci pragul „Andrei Bodea Barber Shop”. De jur-împrejur întâlnești doar rafinament și bun gust. Dotat la cele mai înalte standarde, dispunând de mobilier și ustensile profesionale, aduse direct din Anglia, „Andrei Bodea Barber Shop” este alegerea perfectă pentru acei bărbați care pun preț pe calitatea serviciilor.

„Clienţii „Andrei Bodea Barber Shop” trebuie să ştie că odată ajunşi aici primesc consultanţă de specialitate în funcţie de fizionomia feței, trăsături și stilul vestimentar și profesional al lor încât la finalul acelei ore petrecute în barbershop, tunsoarea să fie în concordanță deplină cu personalitatea persoanei de pe scaun.”  – Andrei Bodea.

La deschidere, cei doi Andrei și Ionuț au avut alături mai mulți apropiați, frizeri cu înaltă calificare, ca și ei, care au propriile lor barbershop-uri în orașe precum Brașov ori Târgu Ocna și au ținut să-i încurajereze la început de drum.

„Mersul la barbershop înseamnă mai mult decât obţinerea unei frizuri de înaltă calitate. Experienţa vizitării unui barbershop nu seamănă cu nimic altceva. Aici te poţi relaxa şi destinde într-o atmosferă primitoare şi plăcută, lucru care nu poate fi spus despre mediul steril din majoritatea saloanelor. „Andrei Bodea Barber Shop” este altceva, e top!”, a apreciat unul dintre primii clienţii ai „Andrei Bodea Barber Shop”. (P)

Cei interesați își pot face programare la următoarele numere de telefon:

Bodea Andrei – 0758.562.866

Ceanga Ionuț – 0747.140.865

Baltag Andrei – 0752.431.760