O crimă abominabilă s-a petrecut, în această dimineață, în Bacău. În urma unui conflict spontan, un bărbat de 29 de ani a înjunghiat-o mortal pe femeia de 36 de ani cu care trăia, după care a încercat să-i ducă pe polițiști pe o pistă falsă, spunându-le că femeia s-ar fi sinucis.

Un scandal conjugal petrecut în această dimineață în municipiul Bacău s-a încheiat tragic, o femeie de 36 de ani fiind ucisă de bărbatul cu 7 ani mai mare, cu care trăia în concubinaj. În apartamentul în care s-a produs tragedia se aflau și cei doi copii ai femeii, de 4 și de 5 ani, care dormeau în camera alăturată.

Cel care a anunțat poliția a fost chiar ucigașul femeii. Acesta a încercat să-i pună însă pe polițiști pe o pistă falsă, spunându-le că femeia cu care trăia s-ar fi sinucis în propria casă.

În momentul în care au ajuns la fața locului, împreună cu medicii de pe ambulanță, polițiștii au găsit-o pe femeie întinsă pe jos, fără suflare, înjunghiată în partea toracelui, într-o baltă de sânge.

În urma cercetărilor, polițiștii criminaliști au ajuns la concluzia că bărbatul care i-a chemat la adresa respectivă este și cel care se face vinovat de decesul femeii, pe care a înjunghiat-o, într-un acces de furie.

Polițiștii nu au găsit încă și arma crimei – un cuțit de bucătărie – dar chiar și așa s-a dispuse reținerea bărbatului bănuit că și-a omorât concubina, pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vecinii celor doi sunt consternați de cele întâmplate, pentru că nu știau ca aceștia să fi avut certuri.

Cei doi copii care au rămas acum orfani de mamă au fost preluați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, unde vor rămâne până vor fi finalizate cercetările.