UPDATE – 21.34: VIDEO cu momentul TRAGIC, în care femeia este călcată de autocamion – AICI

UPDATE  – 15.07: Femeia decedată avea 60 de ani și era din Onești, iar șoferul autocamionului are 48 de ani și este din județul Neamț.

UPDATE – 14:25: În ciuda eforturilor medicilor, care au încercat să o resusciteze, femeia lovită de autocamion pe Calea Mărășești a murit la spital.

UPDATE – 13:30: Pe raza municipiului Onești a avut loc un accident grav de circulație, pe fondul traversării neregulamentare, victima fiind o femeie în vârstă de 60 de ani.

Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a fost călcată de un camion, în timp ce încerca să treacă strada, în această după-amiază (n.r. – ora 13.00), pe Calea Mărășești din Onești. Campionul venea dinspre Adjud când, în dreptul marketului Carrefour, șoferul s-a trezit cu femeia în fața mașinii.

În urma impactului, femeia a suferit răni grave, dar din spusele martorilor, în momentul în care a fost preluată și transportată la Unitatea Primiri-Urgențe din cadrul spitalului din Onești, aceasta se afla în viață.

Știre în curs de actualizare.