UPDATE – 17.21: Dintre persoanele implicate în accident, patru persoane au fost evaluate la locul evenimentului, de echipajele SAJ.

Nu au fost persoane transportate la spital.

La locul indicat, se afla un alt autocar care urmează să preia călătorii, în vederea continuării deplasării.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un autocar în care se aflau 38 de copii și 10 adulți s-a răsturnat în această după-amiază, pe DN2 – E85, pe raza comunei Răcăciuni, județul Bacău. La locul accidentului este o întreagă desfășurare de forțe, iar intervenția este în dinamică. Nu se cunoaște în momentul de față care este starea pasagerilor.

Purtător de cuvânt ISU Bacău, Ema Tereș: „În cursul acestei zile, pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Răcăciuni, sat Răcăciuni, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța faptul că un autocar a ieșit în afara părții carosabile.

La locul accidentului au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ATPVM cu medic și asistent, două ambulanțe SAJ și o autospecială de primă intervenție și comandă.

În urma recunoașterii, s-a constatat că în autocar se aflau 38 de minori și 10 adulți, care sunt în prezent evaluați de echipajele medicale”.

Știre în curs de actualizare.