Cel mai nou showroom de corpuri de iluminat din Onești s-a deschis recent pe strada Belvedere nr.10 și oferă o gamă variată de articole de iluminat premium, atât pentru interior cât și pentru exterior. LightUp vine în întâmpinarea clienților și cu o echipă de consultanți specializată, pentru a oferi soluții personalizate.

(text) Alegerea potrivită în materie de corpuri iluminat poate transforma complet atmosfera unei locuințe, unui biroul, a grădinii casei sau a unei terase, iar LightUp, cel mai nou showroom de corpuri de iluminat din Onești, vă va călăuzi în această călătorie spre iluminatul perfect.

Corpurile de iluminat de la LightUp combină eleganța cu durabilitatea, fiind perfecte pentru a adăuga un plus de stil oricărui spațiu.

LightUp oferă lustre, plafoniere, candelabre, lampadare, lămpi de masă, veioze, lămpi decorative pentru perete, iluminat exterior și de grădină, becuri LED, benzi LED, prize și întrerupătoare de diferite culori, din plastic dur de calitate sau elemente naturale – lemn, metal, sticlă – prelungitoare și multe alte articole electrice.

„Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea noului nostru magazin LightUp, unde o echipă prietenoasă şi profesionistă este gata să vă ajute!

Fie că vă construiţi, vă renovaţi ori vă reamenajaţi casa, biroul sau grădina, vă invităm să ne vizitați cu proiectul și ideile dumneavoastră pentru a beneficia de consultanță de specialitate și reduceri REALE de până la 30%.

Garantăm cele mai avantajoase prețuri pentru achiziționarea întregului proiect”, spun administratorii showroom-ului.

La prima vizită a showroom-ului, LightUp oferă un card-cadou de 5% reducere.

Proiecte vizate:

  • Construcții noi: Case, birouri, anexe, pensiuni, restaurante.
  • Renovări complete: Interior și exterior.
  • Amenajări exterioare: Grădini, terase, spații de relaxare.

Program:

  • LUNI – VINERI: 08.00 – 18.00
  • SÂMBĂTĂ: 08.00 – 16.00
  • DUMINICĂ: 08.00 – 14.00

Contact:

  • Telefon:0747.381.192, email:lighup@electricmbn.ro. (P)