UPDATE – 18.18: “La data de 06 iulie a.c., în jurul orei 10.30, un bărbat de 70 ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11 Onești – Bacău, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers și a fost surprins de un autovehicul condus de un tânar de 19 ani, din comuna Mănăstirea Cașin, care efectua o depășire pe linie discontinuă.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul ambilor. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, iar șoferul de 70 de ani a fost sancționat contravențional”, ne-a declarat subinspector Gabriela Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

UPDATE – 11.24: Între timp, autoturismul Golf a fost repus pe roți și la prima vedere nu pare a fi foarte tare avariat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier s-a petrecut în această dimineață, pe DN 11, pe raza localității Bălăneasa, comuna Livezi, după ce un șofer ar fi virat stânga fără să se asigure. În accident au fost implicate un autoturism Ford Focus și un VW Golf Break, care circulau pe direcția Onești – Bacău.

Din primele relatări ale martorilor, șoferul Fordului nu s-ar fi asigurat la efectuarea virajului la stânga, și a intrat în coliziune cu autoturismul VW Golf, care tocmai ce intrase în depășire.

Șoferul Golf-ului ar fi tras stânga de volan cât a putut de mult, dar nu a mai putut evita impactul cu Fordul. Manevra bruscă a condus la răsturnarea autoturismului Golf în afara părții carosabile.

Potrivit martorilor, nu există victime omenești, ci doar daune materiale.

Polițiștii rutieri oneșteni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știre în curs de actualizare.