(P)

O mașină marca VW Golf 5 s-a înfipt într-un stâlp de iluminat de pe marginea drumului, în această seară, la ora 21.51, la intersecția dintre bulevardul Republicii și strada Tineretului, după ce șoferul a evitat impactul cu o altă mașină, care, se pare, ar fi intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

VW-ul circula pe strada Tineretului, dinspre bulevardul Oituz spre piața agroalimentară, iar când s-a făcut verde la semafor a intrat în intersecție. În același timp, a intrat însă în intersecție și un autoturism marca Opel Astra H albastru, care venea dinspre gară. Potrivit martorilor, Opelul se deplasa cu mare viteză – ar fi avut în jur de 100 km/h – și a trecut pe roșu.

Tânărul aflat la volanul VW-ului Golf a evitat în ultima clipă impactul cu Opelul, dar nu a mai putut redresa mașina la timp și s-a izbit de un stâlp de electricitate, de pe partea opusă a străzii.

Impactul a fost destul de violent, ambele airbag-uri frontale s-au deschis, dar șoferul a scăpat teafăr, cu câteva răni minore.

Polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Șoferul care se face vinovat de accident nu a oprit și este căutat de polițiști și jandarmi.

Există posibilitatea ca în zonă să fie amplasate și camere video de supraveghere.

Știre în curs de actualizare.