UPDATE – 20.33: Potrivit ultimelor informații privind accidentul de la Sănduleni, în afara șoferul, au mai fost rănite 4 femei, cu vârste cuprinse între 41 și 71 de ani, toate din județul Brașov.

Totodată, traficul pe DN 11 a fost reluat.

UPDATE – 20.24: Cel mai probabil, accidentul de la Sănduleni s-a produs pe fondul oboselii. “La data de 14 octombrie, în jurul orei 18.25, polițiștii rutieri oneșteni au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Sănduleni, soldat cu rănirea a cinci persoane.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 60 de ani, din județul Brașov, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bacău către Onești, a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a izbit de un podeț și s-a răsturnat.

Din impact, au rezultat 5 victime, respectiv conducătorul auto și patru pasageri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporal din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfasoară pe un fir alternativ pe DN 11 Bacău – Oneşti, în zona localităţii Sănduleni, judeţul Bacău, unde un autoturism, în care se aflau cinci persoane, s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe fondul oboselii la volan a conducătorului auto. În urma primelor informaţii, şoferul ar fi încarcerat.

Traficul rutier se desfăşoară pe un fir alternativ pentru autoturisme, circulaţia fiind întreruptă pentru autovehiculele de mare tonaj.

Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiţii normale, în 30 de minute. (sursa: Centrul Infotrafic)

Știre în curs de actualizare.