UPDATE – 21.19: Potrivit reprezentanților IPJ Bacău, un conducător auto în vârstă de 31 ani, din localitate, nu s-a asigurat temeinic la efectuarea virajului la stânga, fiind acroșat din spate de un alt autoturism, care se deplasa în același sens, aflat în depăşirea regulamentară a acestuia.

În urma evenimentului rutier, autoturismul care circula regulamentar s-a răsturnat într-un șanț, rezultând rănirea ușoară a trei pasageri.

În urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului nu consumase alcool, iar celălalt conducător auto avea o alcoolemie de 0,09 mg/l.

ȘTIRREA INIȚIALĂ

Un accident rutier a avut loc, marţi seară, pe DN12A, în Comănești, în urma impactului dintre două autoturisme unul dintre ele răsturnându-se într-un șanț de pe marginea carosabilul. Martorii susțin că ambulanțele medicale care au ajuns la fața locului ar fi preluat mai multe persoane rănite.

Nu se cunoaște în momentul de față cu exactitate cum s-a produs accidentul și nici numărul victimelor. Martorii susțin că printre persoanele rănite ar fi și copii.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Știre în curs de actualizare.