UPDATE – 13.45: Acțiunea de astăzi după-amiază din centrul Oneștiului aparține Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), persoanele vizate nefiind din județ.

UPDATE – 13.42: Din câte se pare, persoanele reținute de „mascați” în urma descinderii din zona magazinului Protocol ar fi traficanți de droguri, aceștia fiind luați de la mașini, una înmatriculată în București, iar cealaltă nu număr străin.

UPDATE – 13.38: Un martor ocular descrie astfel intervenția „mascaților”: „Chiar m-am speriat, îmi tremurau mâinile, totul s-a făcut într-o viteză fantastică. Voiam să filmez momentul și nu reușeam să-mi stăpânesc emoțiile, îmi tremurau mâinile încontinuu.”

ȘTIREA INIȚIALĂ

Descindere cu “mascați”, în această după-amiază, în centrul Oneștiului, la doi pași de sediul Primăriei, în zona chioșcului Protocol, locul unde, seară de seară, zeci de tineri se adună la taclale și nu numai. Doi tineri au fost reținuți. 

Din informațiile preliminare aflate pe surse de reporterii UNU PE TROTUȘ, descinderile de azi ar avea legătură cu consumul și traficul de droguri. De altfel, în zona respectivă au fost adesea găsite abandonate pe jos seringi pe care tinerii le-ar folosi la administrarea stupefiantelor.

În aceeași zonă s-a petrecut și o crimă, pe 9 martie 2018, când un tânăr drogat a omorât în bătaie o bătrână, pe scara unui bloc – detalii AICI. (sursa foto: onestiul.ro)