Meciul pe care Viitorul Onești ar fi trebuit să-l dispute sâmbătă, pe teren propriu, cu echipa tulceană Hamangia Baia, ce ar fi marcat debutul oficial în Liga a 3-a a echipei lui Giani Florean, nu va mai avea loc, după ce FRF a operat mai multe modificări de ultima oră, inclusiv în componența seriilor.

Astfel, Viitorul Onești (n.r. – încă Viitorul Curița, la FRF) a fost mutată din seria a 2-a în seria a 5-a, în urma unei decizii a Comitetului de Urgență, compus din Răzvan Burleanu – preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga – vicepreşedinte FRF.

Prin mutarea în altă serie, și adversarii Viitorului Onești vor fi alții.

Comunicatul transmis de Viitorul Onești:

ANUNȚ FOARTE IMPORTANT!!!

Vrem să vă aducem la cunoștință că Federația Română de Fotbal a hotărât să ne mute într-o nouă serie din Liga a 3-a.

Printr-un comunicat oficial dat azi, 24 August, echipa noastră va evolua în seria a 5-a alāturi de echipele: ACS Muscelul Câmpulung Elite / ASC Olimpic Zărneşti / ACS Kids Tâmpa Braşov / ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 / AFC Odorheiu Secuiesc / ACS KSE Târgu Secuiesc / ACS SR Municipal Braşov / ACS Olimpic Cetate Râşnov / ASC Ciucaş Tărlungeni.

Mutarea echipei noastre într-o nouă serie din Liga 3, a necesitat ajustări în calendarul nostru, astfel meciul de Sâmbătă, 26 August a fost AMÂNAT.

Vă asigurăm că ne concentrăm în continuare pe obiectivele noastre și pe pregătirile noastre pentru viitoarele meciuri. Mulțumim pentru susținerea voastră constantă și pentru că sunteți alături de noi necondiționat.

Vom reveni în curând cu programul Seriei 5! (foto: Facebook / Viitorul Onești)

VEZI AICI HOTĂRÂREA COMITETULUI DE URGENȚĂ AL FRF