Un adăpost de animale și plantele furajere depozitate în apropierea acestuia s-au făcut scrum în urma unui incendiu de devastator, provocat de un trăsnet, în satul Ciugheș, comuna Palanca, județul Bacău. Pompierii s-au luptat nu mai puțin de cinci ore cu flăcările. 

„În cursul zilei de duminică, 20 august a.c., pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Palanca, sat Ciugheș, pentru lichidarea unui incendiu produs la un adăpost de animale lovit de trăsnet.

La locul solicitării, s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, încadrate cu nouă pompieri militari. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unui grajd, pe o suprafață de aproximativ 70 mp și la nivelul plantelor furajere depozitate în proximitatea acestuia.

După aproximativ cinci ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat. În urma acestuia, a ars construcția pe suprafața menționată și aproximativ cinci tone de plante furajere. Din cercetările efectuate, cauza probabilă de producere a incendiului este trăsnetul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş. (foto: imagine ilustrativă)