Vă informăm că în data de 04.12.2019, începând cu ora 08.00, se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărută pe conducta de aducțiune Dărmănești – Târgu Ocna – Onești. Durata estimată de golire a tronsonului este de 4 ore, lucrarea de intervenție este de 4 ore și durata de reumplere a tronsonului este de 10 ore, se arată în comunicatul Companiei Regionale de Apă Bacău (CRAB).

De această intervenție vor fi afectați consumatorii aferenți conductei de aducțiune: comunele Cașin, Pârgărești, Târgu Trotuș (Tuta, Târgu Trotuș, Viișoara), orașul Târgu Ocna (cartier Vâlcele, Cartier Poieni), S.C. RAJA S.A. Constanța, S.C. Chimcomplex S.A. Borzești și SNAP Târgu Ocna.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, S.C. CRAB S.A. recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru intervalul de timp alocat lucrărilor, se mai arată în comunicatul CRAB.

Pe perioada intervenției CRAB, operatorul serviciului public de apă și canalizare din Onești – RAJA Constanța – va furniza apă în Onești din rezerva de la Cuciur în regim permanent, cum s-a întâmplat și la precedentele defecțiuni survenite pe conducta CRAB. 

Doar în cazul în care intervenția CRAB s-ar prelungi, oneștenii ar putea primi apă cu program, însă deocamdată această variantă nu intră în discuție.