Conform comunicatului nr. 13854/ 02.12.2019 înregistrat la Centrul Zonal Onești RAJA S.A. cu nr. 5335/ 02.12.2019, S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU S.A. ne informează că în data de 04.12.2019, începând cu ora 08.00, se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărută pe conducta de transport Dărmănești – Târgu Ocna – Onești.

Durata estimată a remedierii avariei este de aproximativ 18 de ore (golirea tronsonului aproximativ 4 ore, lucrarea de intervenție aproximativ 4 ore și durata de reumplere a tronsonului aproximativ 10 ore).

SC.RAJA S.A. ONEȘTI a întreprins toate măsurile necesare astfel încât, pe toată durata acestei intervenții să nu oprească furnizarea apei către locuitorii municipiului Onești, având la această oră rezerva de avarie asigurată la nivel maxim.

S.C. RAJA S.A. menține o legătura permanentă cu lucrătorii CRAB, astfel încât să fim la curent cu stadiul lucrărilor.

În situația în care lucrările de remediere a avariei se prelungesc peste limita de timp anunțată, S.C. RAJA S.A. a luat în calcul furnizarea apei după un program care va fi anunțat din timp. (sursa: Biroul de presă RAJA Onești)