În urma remedierii de către echipele CRAB a avariei pe conducta de aducțiune aparținând S.C. CRAB S.A. în dupa-amiaza zilei de ieri, astăzi dimineață s-a reluat furnizarea apei la stația de înmagazinare și tratare apă Cuciur.

Deoarece avaria pe conducta de alimentare cu apă potabilă aparținând S.C. CRAB S.A. a lăsat Oneștiul fără apă, rezerva de apă fiind deja redusă semnificativ după ce municipiul Onești a fost alimentat cu apă potabilă din rezervor, RAJA SA ia toate măsurile necesare înmagazinării apei potabile în rezervoarele proprii, astfel încât locuitorii municipiului Onești să nu mai sufere de lipsa apei potabile un timp îndelungat în cazul producerii unei noi avarii pe conducta de aducțiune aparținând CRAB.

În aceste condiții, în cazul în care parametrii actuali se mențin, municipiul Onești va fi alimentat cu apă potabilă din rezervor și în cursul zilei de astăzi, după programul anunțat inițial, până la refacerea stocului de apă necesar alimentării localității în cazul apariției unei noi avarii pe conducta de aducțiune.

În această seară, 30.01.2020, începând cu ora 18.00, municipiul Onești va fi alimentat cu apă potabilă din rezervor, pentru aproximativ 3 ore, și începând de mâine dimineață, 31.01.2020, se va reveni la furnizarea în regim permanent a apei potabile.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere! (sursa: Biroul de presă RAJA Onești)