Tribunalul Bacău s-a pronunțat astăzi, în calitate de primă instanță, în dosarul fetei de 14 ani din Dărmănești care și-a omorât mama anul trecut cu 16 lovituri de cuțit (DETALII AICI). A fost o decizie grea, însă după cinci amânări ale sentinței, judecătorii au condamnat-o pe Vizitiu Doinița Alexandra la opt ani și patru luni de închisoare, informează jurnaldebacau.ro.

Hotărârea de azi a Tribunalului Bacău nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

După producerea crimei, cu ocazia anchetei au ieșit la iveală detaliile șocante.

“După șocul evenimentului, anchetatorii descoperă în fiecare zi detalii șocante despre pasiunile minorei criminale. Potrivit unor surse apropiate anchetei, nu numai că fata de 14 ani și-a dorit crima, dar a încercat să insufle un comportament morbid colegilor de școală.

Minora de 14 ani avea pe Instagram numele “Bloodykiller_69” (Ucigașul însângerat). Pe profilul său, și-a pus un citat, tot în engleză: “It s better to be demon with brain than an angel whith heart”(Mai degrabă un monstru cu creier decât un înger cu inimă)”, scria presa, la vremea respectivă.

Articolul integral AICI