UPDATE – 09.25: “La data de 9 decembrie, a.c., un bărbat de 54 de ani, din comuna Cașin, care conducea un autoturism pe DN 11, pe direcția Onești – Bacău, s-a angajat în depășire fără să se asigure, în timp ce un alt autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, din Onești, efectua deja manevra de depășire.

Conducătorul auto de 38 de ani, care efectua deja manevra de depășire, pentru a evita impactul cu autoturismul condus de șoferul de 54 de ani, a părăsit carosabilul și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe marginea drumului.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conducătorul auto de 54 de ani, care și-a recunoscut vina, a fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier fără victime s-a produs, în această dimineață , în jurul orei 6.45, pe DN 11, la ieșirea din localitatea Bârsănești.

Din primele informații, un șofer grăbit nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum – carosabil umed – a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, pe care l-a dărâmat.

Șoferul a scăpat teafăr, deși impactul a fost destul de puternic.

În urma accidentului, toată localitatea Bârsănești este la această oră în beznă. (foto: arhivă)

Vom reveni cu amănunte.