Noua berărie La Michele, situată pe strada Crișan nr. 3 din localitatea Târgu Ocna, s-a lansat, aseară, în cadrul unui eveniment cu specific nemțesc, la care au participat peste 150 de invitați.

De astăzi, berăria este deschisă publicului larg, care este așteptat cu concursuri care mai de care mai năstrușnice, seri de dans, stand-up comedy și zeci de multe alte surprize.

Amenajată pe o suprafață generoasă, noua berărie La Michele dispune de o selecție de beri (inclusiv la draft) ce vor satisface cele mai pretențioase gusturi: bere tip Lager făcută după metoda tradițională la care fermentația drojdiei durează minim trei săptămâni; berea tradițională nefiltrată ce se caracterizează prin multitudinea de vitamine și aroma mai intensă; berea artizanală, un tip de bere tot mai apreciat, la prepararea căreia se folosesc doar ingrediente naturale și nu se adaugă nicio altă substanță menită să-i prelungească durata de viață.

Faimoasa bere Weihenstephaner Hefe WeissBier, o bere de grâu nefiltrată cu o aromă puternică și spumă fină, aleasă de mai multe ori ca fiind cea mai bună bere de grâu din Germania, în categoria “Bavarian Hefeweiss”, este una dintre berile de top ce vor gâdila simțurile clienților berăriei La Michele.

Sau Kronenbourg 1664 Blanc, o bere produsă încă din 1664 în Franța, cu note subtile de citrice și malț de cea mai bună calitate, se va găsi, de asemenea, la berăria La Michele.

Berăria La Michele are însă un meniu mult mai bogat, clienții fiind întâmpinați cu specialități culinare gustoase care merg de minune cu berea rece și vor delecta simțurile oricărui mofturos. Sigur că da, nu lipsesc renumiții cârnați bavarezi albi care se servesc cu la fel de mult apreciatul muștar dulce!

Weekend-urile, la orele de vârf, starea de bună dispoziție va fi întregită de spectacole de stand-up comedy, seri de dans cu muzica anilor ’70, ’80, ’90 ori fel și fel de concursuri animate (de mâncat cârnați, de bătut cuie într-un ciot, etc.). Există, la intrare, chiar și un clopot cu ajutorul căruia se va da startul în probele contratimp – evident, cine pierde e bun de cinste!

Elementele vizuale și decorative folosite, încântătoare prin simplitate și bun gust, alcătuiesc un mix perfect între contemporan și retro, iar echipamentele profesionale din dotarea barului (nu există tuburi de dioxid de carbon!) fac din berăria La Michele un loc excelent de petrecere a timpului liber alături de prieteni.