UPDATE – 08.46: Noi informații cu privire la accidentul rutier care s-a petrecut în acestă dimineață la Rădeana, care schimbă radical datele problemei. Potrivit unor surse cât se poate de credibile, la spital nu a ajuns căruțașul, ci șoferul mașinii implicate în accident. Iar asta după ce șoferul ar fi fost lovit în cap de căruțaș cu bancuța de lemn pe care stătea în șezut.

„Șoferul a coborât din mașină să se intereseze de soarta căruțașului, iar când a văzut că acesta nu a pățit nimic, l-a muștruluit, pentru că mergea pe un drum public fără nicio semnalizare. Căruțașul l-a lovit cu banca în cap și a fugit. deci vorbim despre o agresiune, nu despre o vătămare corporală din culpă”, ne-a spus sursa noastră.

Căruțașul care s-a făcut imediat nevăzut ar fi cetățean de etnie romă dintr-un din localitățile apropiate, în vreme ce șoferul care a ajuns la spital, cu traumatism cerebral, este din comuna Cașin.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier s-a petrecut, în această dimineață (n.r. – duminică, 10 martie), la ora 06.05, pe DN 11A, în dreptul localității Rădeana, la ieșirea din Onești spre Adjud.

Din informațiile pe care le avem până la această oră, în accident au fost implicate  mașină și o căruță.

Mașina a lovit atelajul, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a căruțașului.

Un echipaj medical din cadrul Substației de Ambulanță Onești i-a acordat căruțașului primele îngrijiri, victima fiind transportată apoi la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) din cadrul spitalului din Onești, pentru investigații suplimentare.

Din spusele surselor UNU PE TROTUȘ, căruțașul a suferit un traumatism cranian cu plagă frontală fără a-i fi pusă însă viața în pericol.

Nu se cunosc deocamdată împrejurările în care s-a produs accidentul.

Polițiștii rutieri oneșteni au deschis o anchetă în acest sens.

Vom reveni cu detalii.