FC Viitorul Curița a obținut o victorie facilă în primul meci oficial din 2019. Elevii lui Adi Gheorghiu s-au impus cu scorul de 7-2, pe stadionul CSM din Onești, în fața celor de la Uzu Dărmănești.

Șase dintre cele șapte goluri ale lui FC Viitorul au fost marcate de doi jucători – Silviu Lupu și Vasile Padovei – care în prima parte a campionatului au evoluat pentru alte echipe.

Atât Lupu, readus de la Măgura Cașin, cât și Padovei, revenit după împrumutul la divizionara C Șoltuz Fălticeni, au reușit câte o “triplă”.

Golul cu numărul 7 pentru gruparea de lângă Onești a fost marcat de Alex Chiriac.

Într-un alt meci disputat, ieri, în seria “Valea Trotușului”, Voința Oituz s-a impus fără drept de apel, scor 7-0, pe terenul codașei clasamentului, Flamura Roșie Sascut.

FC Viitorul conduce în clasament cu 34 de puncte din 36 posibile (singurul pas greșit a fost egalul, 2-2, cu Măgura Cașin, din tur), urmată de Voința Oituz cu 33p.

În seria “Bacău”, CS Bacău, una dintre contracandidatele la promovare ale lui FC Viitorul, a câștigat greu, 1-0, pe teren propriu, meciul cu Voința Gârleni. (foto: arhivă)