Pe DN 11, Brașov – Onești, în dreptul localității Hârja din comuna Oituz se circulă pe un singur sens, carosabilul fiind acoperit de apă și aluviuni. Se acționează cu două buldoexcavatoare de la Drumuri Naționale, informează ISU Bacău.

Ultima informație cu privire la traficul pe DN 11A, Onești – Adjud, este că acesta se desfășoară cu greutate, în satul Rădeana, comuna Ștefan cel Mare carosabilul fiind acoperit cu apă și aluviuni. Totuși, se circulă pe un singur fir.

Conform informării Delgaz Grid, în urma avarierii conductei de gaz de 2 țoli din municipiul Moinești, str. 22 Decembrie, s-a întrerupt distribuția gazelor naturale pentru 125 de consumatori.

În sprijinul pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești se vor deplasa în zonele calamitate mai multe echipaje de pompieri de la ISU Călărași, care vor aduce cu ei pe lângă alte autospeciale de intervenție și o motopompă de capacitate mare, de la ISU Ialomița și de la ISU Vrancea.

La Sănduleni s-a produs un accident cu victime. O autospecială de intervenție cu o barcă ce se deplasa către comuna Sănduleni unde urma să intervină pentru evacuarea a două persoane a fost implicată într-un accident rutier cu un autoturism. În autospeciala de pompieri se aflau șase pompieri, iar în autoturism se aflau trei persoane. Toate cele nouă victime sunt conștiente și au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la Unitatea Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău. Vom reveni cu informații privind starea acestora.