UPDATE – 23:17: Carmen Avram, europarlamentar, fostă jurnalistă: „M-a lovit acum această veste cumplită, incredibilă: a murit Cristina Țopescu! Şi tot aştept să-mi spună cineva că nu e adevărat! Cristina a fost unul dintre primii oameni pe care i-am întâlnit în calitate de jurnalist şi care şi-au lăsat asupra mea amprenta. M-am îndrăgostit pe loc de frumusețea cuvintelor pe care le folosea şi care curgeau fluent, elegant în fraze profunde şi pline de miez. Apoi, am cunoscut-o mai bine şi am descoperit un suflet imens, capabil de iubire necondiționată şi de sacrificii pe care unii nu le-au cunoscut niciodată. Am pierdut azi, toți, un om mare, care a făcut mai mult bine decât ne putem imagina. Şi sunt sigură că viața ei o califică pentru o eternitate în lumină. Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare. Cei care nu te-au ştiut, vor afla acum ce om ai fost şi te vor iubi şi ei. Odihneşte-te în pace, om bun!”

UPDATE – 23.06: Sanda Nicola, jurnalistă: „Ziua a început cu vestea că a murit prietenul nostru Bogdan Lupescu, marele om de reportaj. De ore bune căutam conexiuni de avioane să vedem cum putem ajunge la înmormântarea de miercuri. Începusem să scriu un text în memoria lui când am aflat că a murit și Andrei Nicolae Neagu. Buimacă, încercam să reiau ceea ce simțeam să pun în cuvinte despre moartea lui Bogdan și a lovit încă un trăsnet… Cristina Țopescu!

Știu, moartea face parte din viață, e singura mare certitudine, dar tot e greu să o accepți când vine atât de aproape de tine.

Doamne, te rog, odihnește-i!”

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cristina Țopescu, fosta jurnalistă și comentatoare TV a fost găsită moartă în casă.

Cristina Țopescu, fiica fostului mare jurnalist Cristian Țopescu, avea 59 de ani.

Cristina Țopescu a făcut carieră în televiziune, la pupitrul știrilor, fiind ani buni crainică la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de știri de la Prima TV, timp de 12 ani. Cristina Țopescu a lucrat și la Antena 3.

Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Stefan Bănică Jr.

Se pare că trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu ar fi fost găsit la aproximativ 3 săptămâni de la survenirea decesului.