Spitalul din Onești beneficiază, de la începutul acestui an, de 100 de paturi noi, moderne, achiziționate în cadrul unui program investițional desfășurat cu fonduri de la bugetul local, de la Consiliul Județean și fonduri nerambursabile.

Paturile noi au fost deja instalate în secțiile Cardiologie, Ortopedie, Boli Infecțioase, Neurologie și Terapie Intensivă (ATI).

“Am achiziționat 100 de paturi cu 2 până la 5 funcții (telecomandă, suporți de ridicare, mese portabile pentru servirea mesei la pat) și 3 paturi de terapie intensivă cu cântar încorporat.

Prin continuarea implementării acestor proiecte investiţionale desfăşurate cu fonduri de la bugetul local, în colaborare cu Consiliul Judeţean sau cu fonduri nerambursabile, îmi doresc creşterea gradului de confort şi siguranţă al pacienţilor ce apelează la Spitalul Municipal Oneşti, odată cu creşterea calităţii actului medical prestat de cadrele medicale”, se arată într-o postare pe Facebook a primarului Oneștiului, Nicolae Gnatiuc. (sursa foto: facebook.com/PrimarOnesti)