Grupul de firme Nevila, deținut de omul de afaceri oneștean Laurențiu Neghină, a inaugurat un nou complex comercial, pe strada Tudor Vladimirescu din Moinești, lângă magazinul Nevila cu produse nealimentare.

Complexul comercial Nevila de la Moinești s-a deschis oficial astăzi, vineri 6 octombrie. Pe lângă zeci de mii de produse alimentare, în cadrul complexului comercial funcționează o fabrică de pâine și o carmangerie cu tranșare la vedere.

De altfel, pentru clienții complexului comercial Nevila de la Moinești există mai multe oferte de preț irezistibile, unul dintre exemple fiind cea la pâinea caldă de 300 de grame: 0,49 lei.

Prin dispunerea rafturilor, complexul comercial Nevila de la Moinești oferă o atmosferă plăcută și confort clienților, dar în același timp respectă toate normele, cerințele și reglementările de siguranță și sănătate.

În plus față de designul armonios, la alegerea categoriei de preț s-a ținut cont de nivelul de venit al populației din zona unde este amplasat magazinul.