În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben cu fenomene vizate de ploi însemnate cantitativ, lapoviță și ninsoare la munte, intensificări ale vântuluiva ploua pe arii extinse, cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp, iar local se vor cumula 40-50 l/mp; vântul se va intensifica temporar cu viteze de 50-60 km/h; în zonele montane precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare, iar rafalele de vânt vor depăși 70 km/h, mai ales pe creste – pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A., s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență în intervalul 7 octombrie, ora 03:00 – 8 octombrie, ora 21:00.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadăîn municipiul Onești.

Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apăși canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apăși canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numerele de telefon: 0241 924; 0370 481 839; 0370 481 838.