Pentru a facilita depunerea unui număr cât mai mare de CV-uri, Primăria Onești le-a pus la dispoziție celor interesați de un loc de muncă în cadrul companiei Autoliv și care nu au avut timp să-și facă „Istoricul vieții”, un tipizat care cuprinde rubricile de bază dintr-un CV standard.

Formularele în cauză se completează de mână, chiar lângă urna așezată în holul Primăriei, și dscn0009conțin următoarele rubrici: Datele personale, Anul nașterii, Domiciliul, Telefon, Stare civilă, Studii și Experiență profesională. “Este foarte bine că s-au gândit la treaba asta, pentru că nu toți umblăm cu CV-ul după noi. Ca să nu mai zic că sunt unii care nici n-au calculatoare și imprimante acasă, deci tot de mână le-ar fi făcut”, a comentat o femeie.

În altă ordine de idei, chiar la intrarea în sediul Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti” a fost amenajată și cea de-a doua urnă în care se depun CV-uri pentru Autoliv. “Vin oamenii, vin. Câte doi, câte patru. Cred că s-au strâns deja peste 100 de CV-uri, ne-a lămurit agentul de pază de la intrare.