Florin Rădulescu este propunerea social-democraților oneșteni pentru postul de consilier local rămas vacant în urma demisiei lui Cosmin Bogdan Vasiloiu. Vasiloiu a fost nevoit să-și depună mandatul după ce a câștigat postul de city-manager al orașului.

După ce a fost elev al Colegiului Național “Gheorghe Vrânceanu” din Bacău, Florin Rădulescu (41 de ani) a urmat cursurile Facultății de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății, din dscn0104cadrul Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău, în prezent fiind încadrat ca profesor de fotbal la Clubul Sportiv Școlar Onești, unde pregătește o grupă de copii.

Despre Florin Rădulescu se poate spune că a crescut în două luni cât alții în câțiva ani, validarea sa în funcția de consilier local al municipiului Onești (care se va produce joi, 17 noiembrie, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Onești, dacă nu vor apărea cine știe ce surprize) urmându-i unui alt succes remarcabil obținut de acesta pe plan profesional. Este vorba despre avansarea sa în funcția de director al Clubului Sportiv Școlar Onești, începând cu data de 1 septembrie 2016, în locul profesorului Mircea Agapi.

Florin Rădulescu este căsătorit și are un copil.