Atleta vasluiană Mirela Lavric (28 de ani), care a concurat ani la rând pentru CSM Onești, perioadă în care și-a trecut în palmares numeroase titluri mondiale și europene la juniori și tineret, este începând din 2019 sportiva clubului CSM Bacău.

Deși cât timp s-a aflat la Onești s-a bucurat de o atenție deosebită din partea conducerii clubului, Mirela Lavric a ales să rupă colaborarea gruparea sportivă din municipiul de pe Trotuș.

Ajunsă acum la vârsta de 28 de ani, Mirela Lavric a acceptat propunerea de a concura pentru CSM Bacău, informează desteptarea.ro.

„Am adus-o pe Lavric pentru CV-ul, dar, în special pentru potențialul său. Este o mare sportivă și avem deplină încredere în posibilitățile sale”, a declarat directorul CSM Bacău, Adi Gavriliu, pentru sursa citată.

Cea mai recentă mare performanță internațională obținută de Lavric a fost medalia de bronz cucerită ștafeta României de 4×400 de metri la Campionatele Mondiale de Atletism Indoor (în sală), desfășurate în 2016, la Portland, în SUA. Lavric era legitimată în acel moment la CSM Onești.

În 2013, Mirela Lavric a fost în mijlocul unui scandal imens, după ce a sărit de la etajul 1 al unui imobil din Iași, în urma unor certuri cu prietenul ei de la acea vreme.