RAJA asigură comunității municipiului Onești servicii esențiale, de aceea, în condițiile evoluției epidemiei provocate de virusul SARS-CoV-2, ne-am mobilizat pentru a face față tuturor provocărilor întâmpinate pe parcursul acestei perioade fără precedent.

În ciuda distanțării sociale și a tuturor măsurilor impuse pentru protejarea sănătății angajaților, dar și a abonaților noștri, la nivelul RAJA toate activitățile se desfășoară în regim de foc continuu.

Pentru a asigura o apă potabilă sigură și de calitate tuturor consumatorilor, dar și un serviciu eficient de canalizare/epurare a apelor uzate menajere, echipele noastre sunt în permanență prezente pe teren, în vederea realizării intervențiilor curente asupra sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare la nivelul municipiului.

Zeci de angajati ai Centrului Zonal Onesti au ca misiune principală asigurarea producției, distribuției, calității apei și epurării acesteia, îndeplinind sarcinile specifice prin muncă în condiții de izolare, pentru a preveni disfuncționalități majore ce pot perturba funcționarea serviciului esențial.

Având în vedere cele expuse anterior, suntem conștienți de faptul că ne confruntăm cu o stare critică și, pentru a depăși această perioadă fără precedent, este nevoie de o mobilizare colectivă. Ne adresăm tuturor categoriilor de utilizatori, făcând apel la susținerea dumneavoastră, prin achitarea facturilor la zi. Astfel, ne ajutați să menținem buna gestionare a riscurilor asociate virusului COVID 19, manifestandu-vă în această manieră susținerea față de comunitate.

În lupta cu coronavirusul, RAJA îi asigură pe consumatorii săi că apa de la robinet se poate consuma cu încredere, fiind chiar un aliat de nădejde în lupta împotriva pandemiei.

Reamintim tuturor utilizatorilor că apa are un rol deosebit de important în prevenirea răspândirii Coronavirusului. Este nevoie de doar 30 de secunde pentru spălarea mâinilor cu apă și săpun ca să ținem la distanță virușii. (sursa: Biroul de presă RAJA Onești)