Dani Oțil, vedeta Antenei 1, a participat ieri la o competiție de ciclism-ciclocros – Cupa Paradisului Verde –  desfășurată aproape de București, la Corbeanca, în organizarea Federației Române de Ciclism.

Competiția de ciclism-ciclocros de la Corbeanca s-a desfășurat exact la împlinirea a trei luni de la decesul pilotului de raliuri Adrian Răspopa, în urma unui accident suferit în cadrul etapei naționale de raliuri de la Iași, fiind un omagiu adus oneșteanului care și-a dedicat întreaga viață sportului cu motor.

La finalul cursei de la Corbeanca, Dani Oțil și-a amintit cu drag de Adi Răspopa și de pasiunea acestuia nu doar pentru raliuri, cât și față de ciclism, oneșteanul fiind organizatorul mai multor competiții dedicate sportului cu pedale.

“Adi Răspopa… Dacă ne chemai la biciclit pe soare, prin Moldova, nu știu câți piloți veneam.

Uite că ne-ai strâns pe noroi și frig.

Am cărat bicicleta în spate mai mult decât copilu’ de când s-a născut.

Am tras și pentru tine. Tu oricum ai timp și te uiți la toate cursele acolo unde ești. Sper ca ai schimbat canalul de pe Hamilton pe noi, azi.

Aș vrea să am uneori determinarea și încrederea pe care le aveai când povesteam de raliu, de biciclete…

Noi doi nu am vorbit mult. De asta nu mi-am permis să îmi dau cu părerea.

Dar azi am povestit 44 de minute. Doar noi doi.

Blană, frate… Oriunde ești…”, este mesajul emoționant pe care vedeta Antenei 1, proaspăt tătic, l-a postat pe pagina sa oficială de Facebook. (foto: Dani Oțil)