Halterofila Mihaela Cambei, sportivă legitimată la clubul CSM Onești, unde este pregătită de antrenoarea Cristina Maftei, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la Campionatele Europene de Haltere Under 15 & Under 17 (Youth), care se desfășoară în aceste zile la Milano (Italia).

Mihaela Cambei a cucerit, ieri (n.r. miercuri, 25 iulie) titlul european la categoria 48 de kilograme, la secțiunea Under 17 (Youth) cu o performanță de 155 kg (67 de kilograme ridicate la stilul “smuls” și 88 de kilograme la stilul “aruncat”), reușind să le depășească pe reprezentanta gazdelor, Giulia Imperio (151 kg) și pe turcoaica Gamzenur Sarikaya (149 kg).

Cristina Maftei, care este la rândul ei prezentă în Italia, ca arbitru, a ținut să-i transmită un mesaj de felicitare sportivei sale de la club. “Un sentiment plăcut să văd cum ai urcat din nou pe prima treaptă a podiumului!!! Felicitări, campioano! Felicitări antrenorilor! Bravo, bravo, bravo Mihaela!!! Ține-o tot așa!, a postat Cristina Maftei, pe Facebook.

Ingrid Istrare, directorul clubului CSM Onești, a felicitat-o și ea pe Mihaela Cambei pentru performanța realizată: “Felicitări, draga mea CAMPIOANĂ! Încă o dată ne-ai demonstrat că poți”.

Mihaela Cambei este unul dintre cele mai bune produse ale halterelor românești, în momentul de față. Sportiva de la CSM Onești se poate lăuda și cu alte rezultate internaționale de excepție, pe lângă titlul european cucerit, ieri, la Milano, la loc de cinste stand titlul european la cadeți obținut în 2016, în Polonia.