Grup Șerban, una dintre cele mai mari companii din Onești, s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri inițiată de Spitalul Municipal Onești în vederea achiziționării și amenajării unui laborator de biologie moleculară care să permită testarea în masă pentru COVID-19.

“Prin Asociația noastră, Soare Verde, am susținut Spitalul Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca”, pentru achiziționarea de echipamente și produse de protecție destinate luptei împotriva virusului COVID-19.

Cu responsabilitate, bunătate și răbdare vom reuși împreună să trecem peste această criză!”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook a Grup Șerban.

Campania demarată de spitalul din Onești a atras și alți agenți economici din oraș.

Și grupul de firme Nevila a decis să se implice în lupta împotriva coronavirusului. Astfel, după ce, acum câteva zile, a decis să disloce 10 tone de făină, din rezerva fabricii proprii de pâine (DETALII AICI), administratorul Laurențiu Neghină intenționează să reia serviciul de livrare la domiciliu.

“Nevila – livrări la domiciliu!

În urma numeroaselor solicitări, am hotărât să reiau serviciul de livrări la domiciliu.

Îmi doresc ca acest serviciu să fie disponibil în maxim două zile.

Voi reveni cu detalii în cel mai scurt timp.

Menționez că la acest moment noi nu facem livrări la domiciliu”, este mesajul transmis aseară de Neghină.

Opt decese s-au înregistrat în România din cauza coronavirusului la ora redactării acestui articol.

În aceeași ordine de idei, a fost prima noapte în care românii nu au mai avut voie să iasă din casă decât pentru a mrge la serviciu sau pentru urgențe (DETALII AICI).