În contextul pandemiei de COVID-19, un magazin de carne unde se comercializează aproape exclusiv produse ambalate sau în vid vine în ajutorul celor care se tem că s-ar putea infecta cu noul coronavirus.

Măcelăria “Casa Cărnii” – Bunătăți din Moldova se deschide mâine în Piața Agroalimentară Onești și reprezintă cea mai bună alegere pentru ipohondri, dar nu numai, peste 95% dintre produsele comercializate aici fiind ambalate sau vidate. Practic, la Măcelăria “Casa Cărnii” nu se pune accent doar pe calitate, ci și pe siguranța sanitară deplină. Dar identificarea celor mai importante atribute de calitate ale unităților lor pentru fidelizarea clienților reprezintă o prioritate constantă pentru Grupul de firme Roger&Bunghez, din care face parte și cea mai nouă marcă înregistrată – Măcelăria “Casa Cărnii” Bunătăți din Moldova.

Produsele pe care le găsiți începând de mâine în galantarele măcelăriei “Casa Cărnii”, din Piața Agroalimentară Onești, provin din producția proprie, fiind utilizate doar materie primă de calitate, condimente și mirodenii naturale. Iar pentru a asigura păstrarea tuturor caracteristicilor alimentului (nutriționale, organoleptice și de siguranță biologică) se folosesc numai ambalaje autorizate din punct de vedere sanitar și sanitar-veterinar.

Am început această activitate din dorința de a readuce pe piață gustul de odinioară al produselor românești din carne, preparate după vechi rețete transmise din generație în generație. Noi deținem propriul abator, ceea este o necesitate când vrei să ai mereu carne proaspătă, iar punctele noastre de referință sunt standardele de igienă și producție, de care clienții noștri s-au convins deja, explică Alin Bunghez, unul dintre creatorii brandului “Casa Cărnii” – Bunătăți din Moldova.

Măcelăria “Casa Cărnii” – Bunătăți din Moldova are marea deschidere joi, 16 iulie, la ora 10.00 și își așteaptă clienții cu numeroase oferte și promoții.