Tinervis Group, companie care operează lanțul de simigerii Luca, prezente în trei dintre zonele cu cel mai mare trafic pietonal din Capitală precum și în orașele Bacău, Galați și Constanța, va deschide, în curând, și unitatea de la Onești.

După ce, pe 20 martie, a fost deschisă o nouă unitate în Galați (pe strada Siderurgiștilor nr. 45), Tinervis Group este pe punctul de a finaliza și lucrările de amenajare la unitatea din Onești, de pe bulevardul Oituz (lângă farmacia Punkt).

Chiar dacă geamurile au fost tot timpul acoperite pe timpul lucrărilor, suntem în măsură să vă spunem că interiorul este aproape gata – au fost montate cuptoarele, mobilierul personalizat a fost instalat – și că nu au mai rămas de făcut decât finisajele. La exterior, mai este nevoie să se amenajeze fațada, dar acest lucru poate fi făcut rapid, imediat după ce vremea se va îndrepta.

Din sursele UNU pe Trotuș, deținătorii lanțului de simigerii Luca (antreprenorii George Adragăi și Cosmin Postole) doresc ca unitatea de la Onești să fie inaugurată în preajma sărbătorilor pascale ale creștinilor ortodocși.

Anul acesta, Paștele ortodox se sărbătorește pe 8 aprilie, cu o săptămână după Paștele catolic.

De altfel, Tinervis Group este deja în căutare de personal pentru unitatea de la Onești, având nevoie de ospătari, vânzătoare și lucrător în bucătărie fără experiență (vezi foto mic 1).

Mai mult ca sigur că pentru început simigeria și pizzeria Luca de la Onești vor funcționa cu personal delegat din altă parte, până când noii angajați vor ajunge la nivelul de calificare dorit de angajator.

Lanțul de simigerii Luca a ajuns la afaceri de peste 11 milioane de euro pe an, potrivit Ziarului Financiar.

Lanțul de simigerii Luca cuprinde 6 unități numai în București (foto mic 2, unitatea din cartierul Militari), 8 unități la Bacău, 6 unități la Galați, două unități la Pitești și câte o unitate în Brașov, Roman, Constanța și Târgoviște.

Sursa foto: www.facebook.com/Simigeria-LUCA