Băcăuanul Lucian Șova, fost ministru al Transporturilor, a anunțat într-o postare pe Facebook că a demisionat din toate funcțiile deținute în cadrul PSD Bacău. “Este un gest firesc urmare a votului împotriva candidaturii mele pentru locul întâi la Senat, unanim exprimat, nu știu de ce, tot neargumentat de colegii șefi de organizații”, și-a motivat decizia Șova.

“Astăzi (n.r. – ieri), am demisionat din funcțiile de președinte executiv al organizației județene și președinte al organizației municipale Bacău.

Doar rațiuni de simetrie m-au făcut să amân cu o lună gestul pe care ar fi trebuit să-l fac pe 22 Octombrie 2020.

22 Noiembrie 2018 a fost ziua demisiei de onoare din funcția de Ministru al Transporturilor, ca urmare a votului unanim împotriva mea, al șefilor de organizații județene, deși nici măcar unul nu a putut explica acest vot, în fine, a fost de fapt voința președintelui de atunci al PSD, de a crea loc altei persoane. Se pare că “istoria se repetă”… oarecum.

22 Noiembrie 2020, consider că trebuie să fie ziua demisiei de onoare din funcțiile de conducere ale organizațiilor județeană și municipală, gest firesc urmare a votului împotriva candidaturii mele pentru locul întâi la senat, unanim exprimat, nu știu de ce, tot neargumentat de colegii șefi de organizații.

PRIVIND RETROSPECTIV, gândesc că poate am “supărat“ cu….

  • A13
  • Centura Bacăului
  • Aeroportul George Enescu
  • Radioterapie
  • Drumuri naționale…..proiecte de suflet pentru Bacău.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine, mi-ați scris, m-ați motivat și încurajat să împlinesc vise pentru Bacău.

Vă doresc sărbători cu sănătate și liniște!”, a menționat Lucian Șova, pe Facebook.