Un tânăr curios din județul Bacău a fost lovit duminică, 12 iulie, de o mașină care venea din spate, după ce a coborât din automobilul în care se afla, dorind să afle ce se întâmplă pe șosea, pe raza localității Iacobeni (județul Suceava), unde mașinile erau blocate în ploaie pe carosabil din cauza unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

“La 12.07.2020, ora 16.55, în timp ce conducea autoturismul  pe raza comunei Iacobeni, după o curbă periculoasă la stânga, carosabil umed, o tânără de 19 ani din judeţul Bacău a oprit pe partea carosabilă întrucât în faţa sa a avut loc un accident rutier cu pagube materiale.

Imediat după ce aceasta a oprit, pasagerul din stânga spate în persoana unui bărbat de 23 ani din judeţul Bacău, a coborât pentru a se îndrepta către autoturismul implicat în tamponare, iar imediat ce a coborât din autoturism pe partea carosabilă a fost surprins şi accidentat de către autoturismul condus de un bărbat de 31 ani din orașul Frasin, care circula pe aceeaşi direcţie de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 23 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost  testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. (foto: imagine ilustrativă)