Unica fabrică de producție de obloane de interior din lemn pentru ferestre din Europa se află în Onești! Deși este de numai 2 ani pe piață, producătorul de obloane de interior Shutters Factory și-a creat deja reputația unui partener serios, datorită abordării autentice de îmbinare a măiestriei cu tehnicile moderne avansate și instrumentele de fabricație, pentru a produce fiecare produs ca piesă de artă.

Mai puțin căutate în România, obloanele de interior din lemn pentru ferestre au cunoscut o creștere fantastică de popularitate în rândul arhitecților în ultimii ani, îndeosebi în Occident, chiar dacă nu sunt un produs tocmai ieftin.

Dezvoltat de antreprenorul oneștean Silviu Negoescu (foto stânga), Shutters Factory este un business cu capital sută la sută românesc care a avut o ascensiune uluitoare, devenind, în foarte scurt timp, datorită seriozității, unul dintre cei mai apreciați furnizori de obloane de interior pentru ferestre, pentru piața externă.

Compania operează pe piețele din România, Anglia, Olanda și Belgia – Anglia fiind una din piețele cu cea mai mare dezvoltare, unde  Shutters Factory deține și două birouri de vânzări (în Fulham și la Standdaarbuiten).

Grație renumelui câștigat în cei doi ani de la înființare, compania oneșteană a reușit să dezvolte relații puternice de business în Regatul Unit.

Astfel, în perioada următoare, Shutters Factory intenționează să-și dezvolte capacitatea de producție – este vorba despre un proiect investițional îndrăzneț, ce va fi realizat prin fonduri europene, în valoare de circa 2 milioane de euro – odată cu care compania din strada Avântului nr. 23 (cartier TCR, în curtea depozitului Sephard) va crea noi locuri de muncă.

De altfel și astăzi Shutters Factory recrutează personal calificat (în principal tâmplari), pentru fabrica de la Onești, oferind salarii peste medie.

“Ne străduim continuu să ne extindem portofoliul de clienți cărora ne angajăm să le oferim produse la cel mai înalt standard de calitate”, explică manager de proiect  Shutters Factory.

Shutters Factory s-a impus pe piața de profil propunând obloane premium-luxury, cu finisaje deosebite, fiabile și disponibile într-o gamă de stiluri care se potrivesc oricărui tip de spațiu.  Și nu își face griji pentru viitor, “nefiind dependenți o secundă de piața locală sau națională. Momentan, chiar nu reușim să facem față comenzilor!”, a precizat Silviu Negoescu.