Smart Wood România, com­panie cu acţionariat fran­cez ce produce beţe de lemn pentru cafea şi înghe­ţată pentru coloșii Nestle și Unilever, dispune de mai multe poziții în cadrul fabricii din Onești, de pe strada Calea Adjudului nr. 157.

Smart Wood continuă angajările pentru fabrica din Onești și oferă beneficii dintre cele mai atrăgătoare, cum ar fi orele suplimentare plătite cu 200%, dar și petreceri pentru angajații companiei și pentru copiii acestora.

Smart Wood caută în acest moment pentru fabrica din Onești personal pentru următoarele poziții: tehnicieni mecanici, operatori producție și inginer de proces / mecanic.

Fabrica Smart Wood din Onești este amplasată la ieșirea din oraș spre Adjud, unde în urmă cu mai mulți ani a funcționat fabrica de parchet Pa&Co, și a fost deschisă oficial pe 24 septembrie 2019.

Fabrica Smart Wood din Onești dispune de ultima tehnologie în domeniu aducând o rată înaltă de valoare adăugată materiei prime.

Grupul francez Smart Wood este lider mondial în producția de bețișoare din lemn destinate industriei alimentare (înghețată și băuturi fierbinți). În cadrul grupului activează 7 fabrici de producție, 2 companii de distribuție și 1 grup de cercetare și dezvoltare.

CV-urile se depun la adresa de e-mail: swr.recrutare@smartwood.group.

Detalii suplimentare se pot obține la numerele de telefon (de luni până vineri, între orele 08.00 – 17–30): 0740.107.845, 0738.757 .543, 0741.064 .605. (foto: imagine ilustrativă)