Un cal a fost înghițit de pământ, ieri, în comuna Gura Văii, pe un drum agricol care reprezintă un adevărat pericol pentru localnici, după cum avertizează primarul. Animalul era înhămat la o căruță când pământul din fața sa s-a surpat brusc. Calul a căzut într-o gaură adâncă și a fost acoperit de pământ, doar copitele i se mai vedeau. Localnicii spun că groapa de pe „Drumul la Burghelea” s-a format în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

Intervenţia de extragere a calului din groapă a durat cu totul circa 30 de minute și a fost extrem de dificilă. Mai mulți angajați ai Biroului Deservire și Administrarea Domeniului Public și Privat și ai SVSU Gura Văii au reușit însă în cele din urmă să salveze animalul speriat.

Primarul Silviu Tinei a avertizat: „E un întreg tunel pe dedesubt. Evitaţi drumul acesta!”

„Oricum, e ceva straniu acolo, pentru că tunelul format de ploi nu urmează traseul drumului, ci virează spre deal. În cel mai scurt timp vom efectua lucrări pentru a descoperi cauza acestei crevaşe şi a elimina pericolul din zonă”, a mai precizat edilul-șef.  (foto: Facebook / Silviu Tinei)