După o pauză de trei ani, vara aceasta readuce la Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău zborurile tip charter, „de vacanță”. Doi mari operatori de pe piața turistică din România, Christian Tour și Paralela 45, au venit cu oferte către cea mai căutată destinație de concedii de vară – Antalya, Turcia, scrie ziarulevenimentul.ro.

Primul avion tip charter din sezonul de vară a decolat de la Aeroportul Bacău marți seara. Cursa a fost efectuată cu o aeronavă aparținând companiei Tailwind și este programată până la mijlocul lunii septembrie. Ora decolării către Antalya, în fiecare zi de marți, este 19.25.

A doua cursă charter, tot cu destinația Antalya, va fi operată din 17 iunie, în fiecare zi de luni, cu o aeronavă aparținând companiei Blue Air. Ora de plecare este 12.30.

„Interesul turiștilor din județul Bacău, dar și din cele învecinate pentru aceste curse s-a dovedit a fi foarte ridicat, operatorii turistici confirmând că primele curse au fost rezervate în totalitate încă de la începutul anului. Pentru sezonul de vară 2020 se preconizează deja introducerea altor destinații pentru acest tip de zbor”, au precizat reprezentanții Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău, conform sursei citate.