Campionatul județean de fotbal s-a reluat ieri, când au avut loc primele patru meciuri din retur, și a continuat astăzi, cu celelalte patru jocuri ale etapei cu numărul 16. Liderul campionatului, Viitorul Curița, nu a scos decât un remiză albă pe terenul celor de la AS Voința Oituz, la care evoluează jucători experimentați precum Daniel Munteanu, Ionuț Dragomirescu ori Alex „Țânțarul „Manolache.

În ciuda semieșecului înregistrat în debutul părții a doua a campionatului județean, Viitorul Curița și-a păstrat avansul de trei puncte  față de a doua clasată, AS Filipești. Deși pornea ca favorită, echipa din Filipești nu a obținut decât un punct în deplasarea de la AS Negri.

„Meciul l-am avut în mână, dar din lipsă de concentrare, fiind și primul meci oficial din acest an, nu am reușit să ne impunem. Din păcate, am ratat chiar și un 11 metri, în minutul 42, prin Rareș Mihalache, iar arbitrajul nu a fost dintre cele mai bune. Arbitrul s-a evidențiat luând mai multe decizii contradictorii, și de o parte, și de alta. În repriza a doua cei la Oituz au avut o bară, la o lovitură liberă lucrată de Daniel Munteanu și Cristi Vrânceanu. Oituzul are o trupă foarte bună astăzi, au reușit să adune laolaltă mai mulți jucători experimentață din Onești, cum ar fi Daniel Munteanu, Ionuț Dragomirescu, Alex Manolache, Nicu Andronache, etc. Oituzul o să încurce pe mulți, o să vedeți”, ne-a declarat Costică Ene, tehnicianul celor de la Viitorul Curița.

Lucru mai rar întâlnit la acest nivel, o altă partidă a etapei a 16-a, este vorba despre Flamura Roșie Sascut – Măgura Cașin, s-a terminat tot fără gol.

Derby-ul etapei dintre CS Dofteana și Voința Gârleni s-a încheiat cu succesul la limită al echipei vizitatoare.