Chiar dacă încă n-am scăpat de avertizările de vreme rea și instabilitate atmosferică accentuată ale meteorologilor, cea mai mare terasă din Onești – Garden Grill – parte a complexului hotelier Trotuș”, va fi din nou disponibilă amatorilor de distracție în aer liber începând de miercuri, 12 iunie.

Vara aduce o mulțime de avantaje și momente prielnice de a petrece mai mult timp împreună cu familia sau cu prietenii. La sfârșit de săptămână, în serile târzii după o zi de muncă sau pur și simplu într-un moment de respiro, singuri sau alături de cei dragi, cu toții ne bucurăm de libertatea și relaxarea pe care o găsim în spațiile naturale.

Un loc de relaxare perfect, “Garden Grill” își așteaptă oaspeții, ca de fiecare dată în ultimii ani, cu renumiții mici de la restaurantul “La Cocoșatu”, care reprezintă un punct de reper pe harta restaurantelor din București tocmai datorită gustului extraordinar al micilor care se servesc acolo, cu multă bere rece la halbă și fel și fel de preparate și băuturi alcoolice și non-alcoolice, care mai de care mai gustoase.

Între orele 12.00-14.00, pe terasa „Grill Garden” se poate servi meniul zilei, la prețul de 16,99 lei.

Nu în ultimul rând, formația hotelului – “Favorit” – va întreține atmosfera cu un program variat, ce va include piese din repertoriul intern și internațional.

Terasa Grill Garden le are pe toate: e verde, e spațioasă, e cool, iar cele câteva sălciile seculare păstrează locul răcoros, numai bine pentru a te încărca de energii pozitive.

Programul de funcționare pe timpul sezonului estival 2019 este 12.00-24.00.