Showroom-ul Agri.Shop s-a deschis oficial ieri, la ieșirea din Onești spre Brașov (pe partea dreaptă). Acesta este cel mai mare showroom de scule și utilaje pentru activități profesionale și de hobby din domeniul agriculturii și creșterii păsărilor, din județul Bacău.

Showroom-ul agricol de pe DN 11 Onești – Brașov ocupă o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați și este investiția unui oneștean care are o experiență de aproape 10 ani în acest domeniu, și este conceput după un model prezent în mai multe țări europene.

“Avantajul major al proiectului este că în cadrul showroom-ului nostru se găsesc cam toate produsele ce le sunt necesare celor care activează în domeniul agricol, fie că vorbim despre profesioniști sau amatori. Dacă ne referim la utilaje sau unelte, Agri.Shop adăpostește branduri de renume mondial, care s-au impus deja pe piața de profil, de mult timp. Dar cel mai bine este ca oamenii să ne treacă pragul și să se convingă singuri cum stau lucrurile. Vă mai spun doar atât: Agri.Shop se va constitui într-un partener de încredere pentru toți partenerii și clienții săi care aleg calitatea”, a declarat Adrian Andronache, unul dintre cei trei acționari ai rețelei naționale de magazine Agri.Shop (detalii AICI).