Românii aflați în căutarea unui loc de muncă pot alege să lucreze pentru Kaufland, direct în Germania, ca operatori producție carne în fabricile companiei care deține titlul neoficial de cel mai mare retailer din România, după cifra de afaceri.

Kaufland România nu cere niciun fel de experiență de lucru candidaților interesați, însă aceștia trebuie să fie dispuși să învețe limba germană la nivel elementar, ca să poată înțelege instrucțiunile de utilizare a echipamentelor de lucru, informează economica.net.

În ceea ce privește salariul, acesta pleacă de la 1.865 de euro lunar brut, iar printre atribuțiile care-i revin angajatului se numără preluarea și ambalarea alimentelor, utilizarea mașinilor de marcare, tăiere și ambalarea produselor.

Angajatorul le asigură românilor care vor fi selectați, pe lângă salariu, locuințe cu taxe minime, dar și asistență permanentă, la fața locului, din partea unei persoane vorbitoare de limba română, pentru rezolvarea problemelor care pot apărea în Germania.