Echipa pregătită de profesorul Adrian Sava a încheiat pe locul 2 competiția organizată de clubul universitar Transilvania Brașov împreună cu Federația Română de Handbal, contabilizând opt succese și doar o înfrângere.

În perioada 21-26 august, echipa de handbal junioare a Clubului Sportiv OK Sport Onești a participat la turneul international Cupa Fansports, unul dintre cele mai mari turnee de pregătire pentru juniori organizate la noi in țară.

Echipa pregătită de prof. Adrian Sava a concurat cu succes în compania unor echipe puternice din țară și străinătate și a obținut un remarcabil loc 2 la categoria de vârstă fete sub 14 ani.

Din cele nouă meciuri disputate, echipa noastră a înregistrat opt victorii și o singură înfrângere: 25-10 cu Piticu Fetești, 20-12 cu CSS Sf. Gheorghe, 21-12 cu Tricolorul Breaza, 24-19 cu LPS Iași, 20-15 cu LPS Vaslui, 24-18 cu CSM Ploiești, 16-9 cu Academia Alusevski Skopje (Macedonia), 21-24 cu CSM București și 25-22 cu Transilvania Brașov.

Lotul de jucătoare a fost format din: Ariana Gnatiuc, Beatrice Stupu, Alexia, Anton, Diana Cuibar, Antonia Spălățelu, Lorena Verdeș, Georgiana Bulimar, Adriana Tihoc, Andreea Constandiș, Maria Negoiță, Ana-Maria Muche, Alexandra Pleșu, Mălina Bucuroaea, Bianca Tofan și Andreea Barna.

De asemenea, un rezultat notabil a fost și titlul de cel mai bun portar la categoria junioare sub 16 ani obținut de Raluca Săndulache, sportivă care, în urmă cu mai puțin de trei săptămâni, s-a transferat de la OK Sport la CSM București.

Acțiunea de la Brașov face parte dintr-o serie de activități de performanță susținute de Consiliul Județean Bacău, clubul nostru fiind recunoscut și apreciat ca un izvor de sănătate și performanță sportivă pentru copiii din județul Bacău. Următorul eveniment precompetițional major va fi Cupa Onești la handbal pentru juniori și junioare, turneu cu tradiție și de mare anvergură pe care îl vom organiza împreună cu Municipiul Onești în perioada 7-9 septembrie și la care și-au anunțat prezența peste 500 de participanți de la cluburi importante din pepiniera handbalului românesc precum Știința Municipal Dedeman Bacău, CSM București, Corona Brașov, CSM Ploiești, LPS Iași, CSS Călărași și multe altele. Invităm publicul oneștean să facă parte din acest spectacol și să-și îndrepte pașii în acea perioadă și spre sălile și terenurile de sport din oraș”, ne-a declarat Cornel Șoiman, director al ACS OK Sport Onești.