Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău sunt prezenți la „Bursa locurilor de muncă” organizată de AJOFM Bacău, ce se desfășoară la Muzeul de Istorie „Iulian Antonescu” (vizavi de biserica Precista), din municipiul Bacău.

Jandarmii băcăuani sunt prezenți în mijlocul celor care doresc să urmeze o carieră în Jandarmeria Română și le  împărtășesc din tainele și bucuria carierei pe care au ales-o și, nu în cele  din urma, pentru a le răspunde  la toate întrebările legate de modul în care pot deveni jandarmi, de a-i ghida în a face alegerea potrivită, cu pasiune și dăruire.

Dacă sunteți interesați pe viitor să participați la concurs pentru Școlile Militare de Subofiţeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni, pentru Academia de Poliție „A.I. Cuza” București ori pentru locurile din structura M.Ap.N. care pregătesc personal pentru nevoile M.A.I. te așteptăm alături de noi.

Relații suplimentare privind condițiile de participare, organizarea şi desfășurarea concursurilor pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane, telefon: 0234/543131, interior 24537 sau accesând site-ul https://www.jandarmeriabacau.ro/wpijj/reteaua-institutiilor-de-invatamant/

Mai multe detalii puteți afla de la jandarmii prezenți la eveniment.