Mihai Gosav, inspector de poliție penitenciară în cadrul Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, a câștigat, pentru a doua oară consecutiv, medalia de aur la judo, categoria 100 kg, la Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor.

Competiția în cadrul căreie oneșteanul Mihai Gosav și-a demonstrat din nou valoarea s-a desfășurat în Mexic, la Mexico City, în perioada 17-23 noiembrie.

Evident, succesul repurtat de Mihai Gosav nu avea cum să treacă cu vederea de conducerea Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna.

Domnul inspector de poliție penitenciară Mihai GOSAV, care a reprezentat Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna la „Jocurile Latino-Americane ale Polițiștilor și Pompierilor”, eveniment desfășurat în perioada 17-23 noiembrie 2019 la Mexico City, a câștigat, pentru a doua oară consecutiv, medalia de aur la judo, categoria 100 kg. Felicitări Mihai!!! Suntem mândri de tine!!!”, este mesajul de felicitare pe care i l-au transmis campionului colegii de serviciu, de la Târgu Ocna. (foto: facebook.com/Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna)