După experimentul eşuat cu mocheta pusă în loc de spaţiu verde, Bacăul uimeşte din nou. De această dată minunea vine din Tamaşi, o comună din coasta municipiului, unde proiectantul a făcut un exces de zel şi a amplasat aproape toate coşurile de gunoi din parc pe aceeaşi alee, scrie ziarulevenimentul.ro.

De parcă n-ar fi fost de ajuns că a înghesuit coșurile de gunoi unul într-altul, Primăria Tamași a făcut chiar și o pagină de Facebook dedicată parcului, unde au fost postate mai multe poze cu “opera de artă”.

Da, într-adevăr, sunt şapte coşuri de gunoi pe aceea alee, dar unde le puteam amplasa? Pe spaţiul verde? Aşa a gândit proiectantul la acel moment. Şi chiar dacă sunt atâtea, oamenii îmi spun că ar mai fi chiar nevoie de altele. Este o investiţie apreciată de cetăţeni, la fel ca şi altele de la noi din comună, chiar nu ştiu de ce face obiectul presei de scandal. Toată lumea poate veni să îl vadă şi să aprecieze dacă aceste coşuri puteau fi puse în altă parte, a explicat Viorica Donţu, primarul comunei Tamaşi, pentru sursa citată.

Parcul a fost realizat cu bani de la Administraţia Fondului de Mediu, finanţarea atrasă în 2011 fiind de 710.299 lei.