Direcția Generală de Asistență Socială Onești a început, încă de acum aproape 3 săptămâni, distribuirea formularelor pentru acordarea ajutorului privind încălzirea locuinței în perioada sezonului rece, mai precis în intervalul noiembrie 2019 – martie 2020.

În funcție de treapta de venituri în care se încadrează, oneștenii care se încălzesc cu gaze naturale pot primi un ajutor cuprins între 20 de lei și 262 de lei pe lună.

Persoanele din Onești cu posibilități financiare reduse și care folosesc ca sursă de încălzire energia electrică pot beneficia de un ajutor lunar cuprins între 20 de lei și 240 de lei.

Familiile şi persoanele singure cu venituri reduse din Onești, care utilizează pentru încălzirea locuinţei lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, pot primi pentru încălzirea  locuinţei pe perioada sezonului rece un ajutor cuprins între 20 de lei și 54 de lei pe lună.

Click AICI pentru a descărca fișierul în care veți găsi toate sumele ce se acordă drept ajutor pentru încălzirea locuinței în funcție de venituri și de sursele de încălzire folosite, ce documente vă sunt necesare pentru a obține ajutorul de încălzire și lista bunurilor care conduc la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței.